Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot online, előre tervezett időpontra! Online időpontkérés

Szolgáltatásaink

Gyermekfogászat

Fogászati központunkban a gyermekek fogait erre szakosodott gyermekfogorvos látja el, hiszen a gyermekek és a tejfogak is külön bánásmódot igényelnek. Barátságos környezetben, türelmes doktornéni várja a gyermekeket, legyen szó akár csak egy beszélgetésről, ismerkedésről vagy akár egy baleset utáni tennivalókról.

Bővebben

Altatás

Egyre gyakrabban merül fel az igény, hogy a sokszor kellemetlen, vagy hosszantartó fogászati kezeléseket altatásban végezzék. Az altatás teljesen kikapcsolja a külvilágot, semmilyen ingert, kellemetlenséget nem érez ez alatt az idő alatt.

Bővebben

Fogszabályozás

Igen gyakran fogaink épek, csak éppen nem szabályos sorban helyezkednek el, összecsúsztak, egyik hosszabb, másik rövidebb. Ilyenkor a tökéletes megoldást a fogszabályozás jelenti!

Bővebben

Letört fogak helyreállítása

Az egyik leggyakoribb probléma, amivel a páciensek keresnek bennünket, amikor a fogból letörik egy kisebb nagyobb darab. Ez történhet a fog elromlása (fogszuvasodás) miatt, de akár attól is, ha valami túl keményre harapunk rá. Több módszer is van arra, hogy a fog eredeti alakját, formáját helyreállítsuk. Ezek közül a kezelőorvos  javaslata alapján el fogja tudni dönteni, hogy melyik a legjobb megoldás az Ön számára.

Bővebben

Endodontia-Gyökérkezelés

A gyökérkezelés a károsodott fog megmentését célozza. A gyökérkezelés egyik oka, ha a fogszuvasodás olyan mértékű, hogy eléri, vagy megközelíti a fog belsejében levő ereket és idegeket tartalmazó kamrát, és így fogbélgyulladás alakul ki. Ennek tünete az érzékenység, a lüktető fogfájás, esetleg arcduzzanat.

Bővebben

Paradontológia

A parodontológia egy új fogászati szakterület, amely a régebben gyógyíthatatlannak hitt fogágybetegség gyógyításával foglalkozik.

Bővebben

Implantáció

Az implantáció, magyarul foggyökér beültetés alapjait szeretnénk bemutatni, egyénre szabott lehetőségekről kérdezze mindig fogorvosat.

Bővebben