Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot online, előre tervezett időpontra! Online időpontkérés

Filozófiánk

Implantációs és fogpótlástani fogászati központunk mélyen elkötelezett a prevencióra (megelőzés, mint leghatékonyabb eszköz a fogmegtartásra) és a fogászat egységben való szemléletére. Gyermekeinek a legmodernebb lézeres diagnosztikus eszközzel kimutatjuk a szabad szemmel még láthatatlan kezdeti szuvasodásait és garantáljuk a szuvasság mentességét, illetve annak eltávolítását fájdalom és fúrás nélkül.

Ha valóban olyan fogászati ellátásban szeretne részesülni, amely félelmeit, szorongásait, eloszlatja, hozzánk bizalommal fordulhat. Ebben az úgynevezett éber szedálást biztosító készülékünk is nagy segítségünkre van. Ha eddig azért nem fordult fogorvoshoz, mert félt, hogy panaszát indokolatlannak tartják vagy apróságnak, mi meghallgatjuk és megpróbáljuk megoldani fogászati problémáit és kívánságait. Felfogásunkból kifolyólag csak olyan tartós fogpótlást tervezünk Önnek, amely anyagi lehetőségeit figyelembe veszi és elkészülése tűrőképességének megfelelő tempójú. Nálunk nemcsak pozitív benyomást kaphat, hanem a fogászatról alkotott véleménye is alapvetően megváltozik. Ezért észrevételét nyugodtan ossza meg velünk akár e-mailben, akár recepciósunknál.

A fogászati és a szájsebészeti problémáira komplex megoldást nyújtunk XXI. századi felszereltséggel és felkészültséggel.