Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot online, előre tervezett időpontra! Online időpontkérés

A hófehér fogakért

A legtöbb ember egészséges, vakítóan fehér fogakat szeretne, hiszen tudjuk, hogy milyen fontos az első benyomás a rólunk kialakított képben. Az egészséges ragyogó fehér fogak ápolt és fiatalabb külsőt kölcsönöznek, szebbé teszik az arcot.

A hófehér fogakért

Fiatalon a legtöbb embernek fehérek a fogai, de az évek során, az elfogyasztott ételek és italok valamint a dohányzás hatására a fogak elszíneződhetnek. A mai modern fogfehérítési technikáknak köszönhetően az elszíneződések megszüntethetőek, fogai nemcsak eredeti színüket nyerik vissza, hanem sokkal fehérebbek lehetnek, mint valaha voltak.

A fogfehérítés a fogak teljes átvizsgálásával kezdődik. A felszíni elszíneződések esetében első lépésként – ha szükséges - eltávolítjuk a fogköveket és egy polírozó eljárás segítségével tisztává varázsolják a fogak felszínét. Ezután körülbelül 1 óra alatt akár 6-8 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el. Fogorvosi rendelőnkben Soniwhite géppel fehérítjük pácienseink fogát, mely ultrahanggal működik, és a legkíméletesebb eljárás, tökéletes eredménnyel. Az eredményt hosszútávon megőrizhető, az ehhez szükséges információkról munkatársaink tájékoztatást adnak.

A rendelői fogfehérítés, biztonságos eljárás, mivel nem károsítja sem a fogakat, sem a töméseket, sem a fogpótlásokat. Általában csekély átmeneti érzékenységgel jár, ami a kezelést követő néhány napban elmúlik.

A súlyosan beteg, lyukas fogakat még a fehérítés előtt kezelni kell. Kérjük, ezt vegye figyelembe! A tömések, és a fogpótlások színe a fogfehérítéskor nem változik, ezért ezek esetleges cseréjére is sort kell keríteni.

Célunk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen csillogó fehér fogaival, és magabiztosabbnak, sikeresebbnek érezze magát mind a magán- mind az üzleti életben. Biztonságos, valóban hatékony és tartós eljárást kínálunk a fogfehérítésre, amelyet már több tízezer páciens tapasztalhatott meg szerte a világon. Élvezze ön is a hófehér fogak okozta sikereket!

Ma gyakran látunk gyanúsan olcsó kuponos fogfehérítési ajánlatokat. Egy biztonságos fehérítőrendszer anyagköltsége jóval meghaladja ezeknek az olcsó ajánlatoknak az árát, és akkor a szakértő személyzetről és későbbi káros hatásokról még nem is beszéltünk. Javaslatunk, hogy inkább megbízható módszereket és szakembereket válasszanak még akkor is, ha az egy kicsit többe kerül. Hiszen a fogainkat nem gyakran fehérítjük. Ha további részletekre kíváncsi, akkor olvassa el cikkünket a fogfehérítésről: http://pasareti-fogaszat.hu/aktualitasok/a-fogfeheritesrol-bovebben.html

Akció 2013.február 28-ig érvényes!

Csomagárak

Szakorvosi konzultáció, kezelési terv készítése, árajánlat, kérdések megválaszolása
0 Ft
Rendelői (gépi) fogfehérítés kíméletes ultrahangos eljárással
65 000 Ft
Összesen:
65 000 Ft
Csomag kedvezmény
26 000 Ft
Fizetendő:
39 000 Ft