Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot online, előre tervezett időpontra! Online időpontkérés

Porcelán korona

A porcelán korona egy a fogra helyezett, az eredeti foghoz nagyon hasonló „sapka", mely teljesen beborítja a fog felszínét, mint gyűszű az ujjat. Koronára van szükség akkor, ha a beteg fog annyira rossz állapotban van, hogy már nem tömhető. Ez lehet szuvasodás miatt, vagy letörés miatt.

Porcelán korona

Gyakran azért kell koronát készíteni, mert a tömött, gyökérkezelt fog nagyon el van színeződve és az eredeti, természetes szín már nem állítható helyre.

A régi koronák, hidak idővel cserére szorulnak, mert már nem tökéletesek. Most ezeknek a régi hidaknak a cseréjét is elvégeztetheti.

Az akcióban szereplő porcelán koronák belsejében egy a fogakra teljesen illeszkedő fém váz található, melytől a fog erős és védett lesz. Erre kerül rá kívülről a porcelán leplezés, melytől a fog természetes színét és formáját kapja. Az így elkészült korona kívülről teljesen esztétikus lesz, a belső fém váz láthatatlan marad.

Az ajánlat tartalmazza a korona elkészítéséhez szükséges összes közvetlen költséget, úgy, mint injekció, fog előkészítése (csiszolás), lenyomatvétel, próba, beragasztás.

Az ajánlat nem tartalmazza a korona elkészítéséhez szükséges közvetett költséget, úgy, mint gyökérkezelés, gyökértömés, csonkfelépítés, röntgen. Ezekre csak ritka esetben van szükség.

A kezelés megkezdése előtti ingyenes kezelési terv készítésen, a kezelőorvos Önt minden költségről előre tájékoztatni fogja.

Éljen ezzel a nem mindennapi, rendkívül kedvező árú ajánlattal!

Akció 2013.február 28-ig érvényes!

Csomagárak

(az ajánlat foganként (tagonként) értendő)

Tanácsadás, kezelési terv, árajánlat készítése
0 Ft
Porcelán leplezésű korona (fém alapú) tagonként
28 000 Ft
Összesen:
28 000 Ft
Csomag kedvezmény
3 000 Ft
Fizetendő:
25 000 Ft