Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot online, előre tervezett időpontra! Online időpontkérés

Pótlás implantátummal

Lehet, hogy már régóta hiányzik a foga, és nem is gondolt rá, hogy bepótoltassa. Ha azonban sokáig ott marad a foghiány, akkor csak idő kérdése és egy csomó probléma fog jelentkezni.

Pótlás implantátummal

A hiány melletti fogak mozgolódni, vándorolni kezdenek. Majd elkezdenek bedőlni a hiány felé. Ezzel a hiány mérete csökken ugyan, de a bedőlt fogak a rágástól kimozgósodhatnak.

A hiánnyal szemben lévő fogak „kinőnek” a csontból, mely ismét sok problémát indít el. A lényeg az, hogy ha esetleg nem is zavar minket a hiány érdemes pótoltatni. Ezzel nemcsak egy esztétikai, hanem egy funkcióbeli problémát is megoldunk.

Régen ilyenkor csak az ún. híd nevű fogpótlásfajta jött szóba, amikor a hiány melletti fogakat lecsiszolták. Ma már szerencsére nem kell ilyen drasztikus megoldáshoz folyamodnunk. Egy ún. implantátumot helyezünk a csontba, melyre azután egy koronát teszünk. Az eredmény: szép fogak, amelyek rágásra is alkalmasak. És ráadásul nem kellett lecsiszoltatni két egészséges fogunkat.  

Az Ön számára fejlesztettük ki a „Egy hiányzó fog pótlása implantátummal” nevű csomagajánlatunkat.

Titániumból készült implantátumot felhasználva pótoljuk a hiányzó fogat. A implantátumok tartósak, és természetesen allergiás reakciót sem váltanak ki a szervezetben. Bizonyos gyógyulási idő után pedig elkészítjük a fogra a tényleges fogat, a koronát.

Csomagárak

Szakorvosi konzultáció, kezelési terv készítése, árajánlat, kérdések megválaszolása
0 Ft
Panoráma röntgen felvétel az alsó és a felső állcsontokról
4 000 Ft
Szájhigiénés kezelés, fogkő eltávolítás az implantáció előtt
10 000 Ft
Titán implantátum beültetése a hiányzó fog helyére
99 000 Ft
Ellenőrző panoráma felvétel a kezelés után
4 000 Ft
Implantátum felszabadítás, fej becsiszolása koronához
39 000 Ft
Korona elkészítése, beragasztása
38 000 Ft
Összesen:
184 000 Ft
Csomag kedvezmény
-34 000 Ft
Fizetendő:
150 000 Ft